Omogna människor vad ska man säga?

Skrivet 2011-10-31 Klockan 18:41:21

Hej, allesammans! Sitter här vid datorn och chillar med Frida och Amanda nu! Har ätit nu, mums! Och snackat lite skit med Amanda och Frida.. Hehe! Måste berätta en sak! Jag och Frida satt vid datorn och sen så gick Amanda och la sig i sängen... Och hon somnade såklart och så hoppar jag på henne och då börja hon slå mig som vanlig hon gör i sömnen! Haha, så jag och Frida fick ju det lite kul då! MOHAHAHAHAHAHAHAH!

Sen måste jag bara säga det att jag är så trött på människor som är så omogna som påstår att dom har växt upp... Så jävla komiskt! Men vad ska man säga? Man kan ju inte styra deras liv och säga att dom ska mogna och så, eller? Aja, peace!


För porrig eller? ;)



Stand in your arms!

Skrivet 2011-10-31 Klockan 15:33:15

Tjoo! Vad händer lääännn! Själv sitter jag här med Amanda när hon håller på med Fridas nya mobil. Hon blev typ kääär! Haha! Men idag så vakna jag halv 9 av en morgon pigg Amanda! Ska döda henne för det!!! Men jaja, klädde på oss och jag duschade idag för jag pallade inte göra det igår för det blev för sent. Sen taggar vi till stan i Köping och handla en blåbärsläsk och sen traska vi hem igen! Det tog en timme att gå fram och tillbaks! Så snack om att man är trött nu! Snark! Men kommer inte hända så mycket mer idag eftersom man är helt slut! Men det som kommer hända är att vi ska göra hemmagjord pizza och sen att Frida ska som här hos Mandis! Aja, men börjar bli lite röksugen så ska be Amanda att följa med på en cigg! Peace!



Mys med Amanda i soffan!

Skrivet 2011-10-30 Klockan 22:23:29

Hej, nu sitter jag och Amanda i soffan och chillar! Amanda försöker sig förstå alfap med det går ju som det går. Innan så var Frida och Kirre här och umgås men har gått nu. Nu så kommer det inte hända så mycket mer.. Haha, har typ inget mer att skriva! Men jaja, ska duscha sen och efter det blir det väl att gå att lägga sig sen. Så tänkte inte skriva något mer idag! So peace!


Söta lilla Amanda som sover på min axel!



Bilder ifrån helgen!

Skrivet 2011-10-30 Klockan 22:12:49

Fredag






Idag



Akta er, Köping, nu kommer Sthlmborna igen!

Skrivet 2011-10-30 Klockan 17:52:05

Hejsan, allesammans! Nu sitter jag och Amanda på tåget emot Köping då! Ska berätta lite vad som hade hänt idag, inte för att det hat hänt så mycket men ändå! När jag var i haga så var inte Amanda hemma innan mig för BLÅBÄR HADE HÅLLT KVAR HENNE! Hatar dig, blåbär! Men jaja! Hon kom till Solna iaf. Och så packa hon lite sen var det att åka för att hinna med tåget. Så vi åkte nästa en timme innan för att hinna röka och hämta mat ifrån donken. Men hon som stod i kassan var typ nybörjare där så hon gjorde så vi missa tåget så vi fick ta tåget efter det. Så nu sitter vi här på tåget och söta Amanda sover så söt på mig! Men skriver mer sen i Köping och så kommer det kanske bilder ifrån helgen, peace!


Mot hooden?!

Skrivet 2011-10-30 Klockan 12:40:19

Hej, på er! Nu sitter jag i bilen och är påväg till Sthlm igen då! Blogg inget mer igår men kan berätta lite kort! Jag var på bio igår och såg Tintin i 3D. Den var sjukt bra! Grafiken och allt, det ändå som förstörde var att jag var kissnödig, haha! Sen så när vi kom hem till min farbror så spela vi lite kort, förlora hela tiden men det var kul ändå! Gick och la oss kl. 12! Sen idag gick jag upp vid 11 och käkade lite frukost sen så satte jag mig i bilen. Yes, nu sitter jag här. Nu ska jag åka hem till Amanda i blåkulla sen så åker vi till Köping! Jippi! Så det blir ett jävla åkande idag. Men det är bara kul! Men skriver mer sen när jag sitter på tåget! I'm out, peace!? P.s Glöm inte att ställa klockan!?


Tjatja

Skrivet 2011-10-29 Klockan 15:24:19

Nu sitter jag här och är inne på pappas iPad igen, mohahahaha?! Jag vaknar vid 12-13 och fixa håret och klädde på mig sen gick jag upp och käka lite frukost och spela lite kort med farbror, brorsan och pappa. Sen lekte jag lite med farbrors katt. Och så nu sitter jag här. Det som händer idag är att jag ska käka lite hemmafången regnbågslax och sen blir det att bio och se på tintin. Blir en lite slappdag men det är nice det också! Nu ska jag slluta skriva för jag har ingenting att skriva, peace!


Lasta pasta!

Skrivet 2011-10-29 Klockan 00:05:26

Tjatja, nu sitter jag här i farbror soffa efter konserten. Helt trasig! Den var riktigt bra tycker jag men efter ett tag så var det lite lång tråkigt... Men jag tyckte det var bra förband. Det var lazee och Stockholmsyndromet! Men det tråkiga var att dom spelade inte dom kändaste låtarna. Men det var bra ändå! Men ska gå och läggs mig snart! Men skriver inget idag, peace!


Väntar, väntar och väntar!!!!

Skrivet 2011-10-28 Klockan 19:44:50

Nu har jag landat i Sandviken och har ätit middag hos min farbror och så. Just nu sitter jag på arean och väntar på 50cent! Rocka loss!!!! Peace!


Mot Sandviken!

Skrivet 2011-10-28 Klockan 15:37:20

Hej, alla läsare! Nu sitter jag i bilen på väg till Sandviken då! Jippi! Men hänt idag? Jo, jag vakna kl. 6. Fixa mina linser, håret och sminket sen var det bara att gå till skolan... Det tog 2 timmar ungfär att fixa sig! Jaja, när jag satt på tåget blev jag utstirrad för att jag hade mina linser på mig som såg väl lite skuma/läskiga ut. När jag kom till skolan så hade dom gjort bröd som såg mögliga ut, haha! Men sen hade jag 2 lektion och efter det så var det sminknig och sminkar jag Felicia lite... Det var rulligt! Sen åt vi lite och tog det lungt. Efter skolan tog jag och Felicia sällskap på tuben. Men jag gick av i Odenplab och möte pappa. Sen åkte vi till Storebrosans skola och vänta på han och nu är vi påväg då! Så nu sitter vi och pratar lite i bilen och så skriver mer senare (tror jag), peace! Ps. Som för band på 50cent konserten är det Lazey! Överlycklig!


Ehhhmmm??

Skrivet 2011-10-28 Klockan 00:10:15

Go'natt!


Sarah sprut rädd? Men va!?

Skrivet 2011-10-26 Klockan 15:20:28

Hej, nu sitter jag framför mammas dator! Sitter och kollar på när mamma och Calle sitter och bråkar om godiset, hahaha! Men vad har hänt idag? Först har jag varit på BUP och snackat lite där och kom fram till att jag hade troligtvis ångestattaker för det där med hjärta... Men iaf vi kom fram till det att jag skulle gå där en gång i vecka för att få hjälp för hur jag ska göra när det händer och så vidare... Men sen så sa dom till mig att jag skulle ta blodprov vårdcentral... Men jag trodde inte att det skulle vara någon problem... Men helt plötsligt så blev jag spruträdd... Men jaja, då fick jag en bedövning som skulle sitta på armen i en timme så jag och mamma käka lite lunch och kolla lite i affärer. Så fick jag dom dära fina, fina röda rosetterna av mamma som man kan sätta i håret! Jag har världens bästa mamma, Love you! Men så tog jag sprutan och jag kände verkligen ingenting, helt fantasktiskt! Jaja, nu har Amanda tjatat att jag ska gå till henne så nu måste jag skynda mig lite... Men fick min studiebedrag idag så idag blir det shopping! Peace!



Man kan bara älska min familj!

Skrivet 2011-10-25 Klockan 21:55:10

Go'kväll, alla kära bloggläsare! Nu ligger jag i min säng hos mamma och ska skriva lite vad som har hänt ikväll! Jag vilade lite hos Amanda och så vaknar jag av att Blåbär var där och så snacka vi en liten stund. Sen så åkte jag och Amanda till familjen Ljungstedt och skulle vara med Matilda och hon låg och sov... Så jag och Amanda taggade till Råcksta och köpte cigg, hehe... Sen åkte jag till mamma och käka Rickards goda mat! Sen så satta jag, lillebrorsan och mamma och kollade på 112 akut eller vad det heter. Och myste! Sen blev jag lite trött så nu ligger jag här och får se om jag somnar. Vad händer imon då? Nää, inte mycket ska till bup på morgonen så vi får se vad som händer då! Men skriver mer då! Juste! Höll på att glömma... Jag fick reda på att mamma sitter och läser min blogg! Haha, gud vad kul tycker jag! Och t.o.m. en av mammas närmsta kompisar läser det. Bara kul att mer läser den! Tack, ni läser den, peace!


Hej, Nalle Puh! Hej, Nalle Puh! Våran söta, dumma björn!

Skrivet 2011-10-25 Klockan 15:00:44

Tjoo, Nu sitter jag hemma hos Amanda och softar galet framför hennes fars dator! Hänt i skolan då?? Inte så mycket har pluggat duktigt idag hade ju bara 2 lektioner men ändå. Sen gick vi till Söderhallarna och käkade på Tacobar! Mums! Sen kolla vi på Nalle Puh the movie! Den var rolig om man tänkte att Nalle Puh hela tiden abbsade efter honung hela tiden! Men den var lite lång tråkig då och då, men det var helt okej. Sen åkte jag till Amanda och käkade hennes goda kladdkaka för den var så där extra kladdig! Men nu ligger Amanda i sängen och skriker på att jag ska komma! Haha, misstolk! Vi ska vila lite! Peace! (Blir ingen bild)


Dags att gå till skolan då...

Skrivet 2011-10-25 Klockan 07:49:41



Efter 5 minuter en annan, det står skrivet player i hans pannan!

Skrivet 2011-10-25 Klockan 06:57:42

Tjoo, tidigt man är uppe idag! Yes, men det var för att jag skulle dusch på morgonen!
Vad händer idag? Joo, jag ska kolla på den nya Nalle Puh filmen idag (det fanns inga andra som gick på bio...). Men det har ju fått bra betyg så jag hoppas att den är bra. Sen så ska jag får sova hos mamma ikväll! Det ska bli så kul för jag har inte umgås med familjen på riktigt länge! Men har typ inget mer att säga och nu måste jag skynda mig lite för att jag måste fixa det sista och ska en kopp varmchoklad! Peace


Du är fan i mig störd på riktigt!

Skrivet 2011-10-24 Klockan 21:54:07

Tjoo, har inte bloggat på ett tag för jag har inte mått så bra och jag har inte viljat ta ut det på bloggen för det är för personligt! Men jaja, idag har jag typ inte pallat gjort något för jag är så jävla trött på allt typ. Jaja, how care?

Juste det så tänkte jag svara på en fråga som en person har skrivit:
Svar: Hej, Annika om det är nu du och ingen annan (som jag misstänker att det är) så är du väldigt omogen måste jag bara börja med. Jag har inte direkt klagat på att det är så synd om mig. Nä, nu ska jag sätta mig ner och cuta mig! Buhuhuhuhuhuhhu! Haha, vilket skämt! Det roliga är att jag tar inte skit ifrån andra som sitter bakom en skärm och skriver du är ful! Och? Liksom du har inte ens visat dig och hur du ser ut? Skit samman. Men det där med att folk har värre än mig? Stopp, stopp?! Har du sett vad jag har gått igenom? Det kanske inte är det värsta men jag har vågat berätta en del och det kanske inte du har. Jag har bara varit ärlig emot mig själv och sakt att jag har mått dålig för det där och det där. Jag kan erkänna att jag var en lätt irreterad och sårad person och nu har jag lärt mig att det blir bara folk som hakar på den så nu skiter jag i dom för att dom kan vara avensjuka på en, inte för att låta så pass själviskt för det det kan vara därför dom tycker ner än. Men k bry i detta. Det kommer såna personer som kommer och går i livet och man får speciellt leva med det om man sitter och skriver så hela världen kan gå in på ens blogg.
Peace!


Orkar inte skriva...

Skrivet 2011-10-19 Klockan 19:53:03

Bjuder på den!


Mot skolan!

Skrivet 2011-10-18 Klockan 09:05:39

Go'morgon! Idag vakna jag kl halv 8 av att Sussie kommer inrusande och sa att jag måste upp, låg och slappa i minst 10 min. Sen börjat jag prata med Jiiimpa och Lucas i skype, men inte så länge för vi var tvungen att åka. Och då är Sussie så jävla jobbig för hon var tvungen att handla på vägen så jag kommer komma super sent till skolan... Jaja, men nu sitter jag iaf på tuben till skolan. Idag är ju tisdag och då är det utedag. Och idag så ska vi till ett kloster och träffa nunnor. Det ska bli lite spännande, eller vad tycker ni? Jaja, peace!


Sova!

Skrivet 2011-10-18 Klockan 00:49:21

Tjoo, snart är det dags att hoppa till sängs! Är super trött! Men efter filmen så har jag tagit mig en kopp varm choklad och chips medans jag har chattat och skypat, som jag gör nu! Men det ska jag sluta med för jag sova, peace and good night!


I ♥ ϟƘƦƖןןΣx

Skrivet 2011-10-17 Klockan 20:45:12

Kan inte sluta älska den här, det är liksom 2 i 1!♥


Helt slut...

Skrivet 2011-10-17 Klockan 20:19:42

Hej, nu har jag sett klart filmen. Haha, jag kom på att jag hade sett den här filmen, men den är ju skit bra. Så jag kollade bara vidare! Men nu taggar Sussie och de andra som bor här. Och om bara jag så ska jag nog ta en kopp O'boy och lite chips, mums! Men bloggar mer sen, peace!
Ta min hand så kan jag leda oss till en ljusare framtid!♥


Filmmys!

Skrivet 2011-10-17 Klockan 17:50:14

Heej, nu har jag precis kommit hem! Så himla skönt! Idag i skolan så hände det inte så mycket.. Det var en lite seg dag för att jag inte var på humör att jobba... Jaja, men jag läste en ny bok som heter Sankta Pskyo! Det är så jävla spännande! Jag rekomenderar den redan. Det handlar om en man som söker jobb på en förskola. Men det är inte vilken förskola som helst. Det är en förskolan som det bor barn som har psykiska föräldrar som bor på Sankt Patricias Psyksjukhus. Har läs 4 kapetell idag och jag är redan beroende. Sen så fick jag sova sista timmen för jag orka inte vara uppe eftersom att jag somna så sent... Men sen efter skolan åkte jag direkt hem och nu håller jag på att ladda ner Remember Me. Så får vi se hur den är, den har ju fått bra omdöme. Men först så måste jag städa upp lite i mitt rum och ta något att äta. Peace!




I hate Mondays!

Skrivet 2011-10-17 Klockan 08:50:22

Go'morgon, vad händer? Är det bara som är super trött? Fast det är ju inte konstigt för att jag gick och la mig sent... Men jaja, nu står jag och trängs på tuben. Det är så trångt så man får hets så het vill bara slå varenda jävel som rör en... Andas nu, Sarah, andas! Men det går inte så mycket att göra åt... Bloggar mer sen, peace!


Relationer...

Skrivet 2011-10-17 Klockan 03:18:52

Som rubriken säger "Relationer"... Mena jag lite om äktenskap och sånt skit... Fyfan, vad jag hatar det men på samma sätt tycker jag att det är jävligt mysigt att ha en kille/tjej! Kärlekslivet har ju varit ett helvete nu ett jävligt bra tag... Saknar inte han som förstörde så jävla mycket mitt psyke så jag vågar typ inte gillar killar. Jag är så jävla stolt att jag klara av att släppa han och känna att han har varit något och nu är han inget! Men till saken, jag tog upp det här ämnet för jag misstänker att jag har ramlat in i kärleken igen... Problemet är att min förra kille tryckte ner mig så mycket så jag vågar inte visa känslor för någon jag tycker om för är rädd för att det ska hända igen att jag blir ner tryckt.. Jag vågar knappt säga att jag gillar han mer än vän... Men vad ska jag säga? Han är en riktigt underbar person och han får mig alltid att skratta! Han skulle vara världens underbaraste pojkvän för har alltid lyssnat på mig och han har alltid sakt sin/sina åsikter om saker och ting! Men han är en underbara vän som jag aldrig vill släppa! Så man vågar inte heller säga det för att förstöra våra fina vänskap... Jaja, jag får väl se om jag vågar ta steget i mot en kärlek.. Annars så skiter jag i det och kanske missar chansen...
Ska sova nu! Peace...


Kör ett lite videoinlägg!

Skrivet 2011-10-16 Klockan 23:21:38

Vilken fin stillbild! xD


Feeeest!

Skrivet 2011-10-15 Klockan 20:45:37

Tjoo, nu sitter jag hemma hos Matilda och det är praty, PARTY!  Yes, men är lite lullig, så jag pallar typ inte blogga så vi får se om jag pallar blogga mer ikväll! Men peace!


Sötnosar eller vad?



Oj, har inte bloggat på ett tag nu...

Skrivet 2011-10-15 Klockan 12:39:34

Tjoo, nu är det dags att blogga lite eller? Eller vad vet jag? Haha, driver men jaja igår så var jag i skolan (nehe..?). Då fick jag cash för att jag hade varit hela veckan i skolan. Sen när jag gick ut för att ta en sista cigg med en som jobbar i min skolan och så kommer en bil... Gissa vilka som kommer ut ifrån bil... ERIK OCH MACKAN! Jag blir skit hyper men vågar inte gå fram och prata med dom. Sen kommer Fellie och Sandra ut ifrån skolan och jag berätta det så Fellie står och hoppar och viftar med armarna och ber oss att följa med fram och precis innan vi ska sätta oss i bilen så hann vi ta bild med dom! Haha, så himla kul. Sen tagga jag hem till Amanda och fixa mig lite med mitt lilla psykbryt och sa att hela kvällen kommer gå åt skogen. Men sen så åkte jag och Amanda och fixa vin sen åkte vi tillbaks och fixa det sista. Sen tagga vi till Råcksta och förkröka lite. Sen tagga vi ut och leta det fest och då kom Ruzze fram och han visste fest, det blev bara typ yes! Så vi tagga till söderorten och festa lite där, haha! Blev typ ass packad.. Sen festa vi vidare på bussen tillbaks efter det så tagga vi hem för det hände inte så mycket mer!
Idag då? Nää, vakna helt jävla fucking bakis, haha. Jag och Amanda la oss i soffan framför teven och typ dog! Hahah, nu håller hon på med nudalar! Bakismat, yes! Love it! But now are I'm out, peace!
Ful bild men den får duga!

Vem höll jag på med igår??


Sover hos mamma

Skrivet 2011-10-14 Klockan 00:28:49

Hej, nu ligger jag och mobilbloggar hos mamma i sängen! Ska sova snart... Men jag berätta om hur fucking bra musikalen var!? Asso, jag trodde den skulle vara lång tråkig men nej, den var skit bra. Inte gammal opra och såndär... Det var liksom showmusik! Jaja, efter showen så träffa jag Amanda i Solna centrum och tog en cigg sen tagga jag hem till mamsen! Innan jag gick och la mig så pussa och kram henne! Men nu ska jag sova, peace!


MÅNS ZELWERLÖW KOLLA PÅ MIG!?

Skrivet 2011-10-13 Klockan 21:01:32

Nu är det pause och den är grymt bra!!!! Usch, jag vet inte vart jag ska ta vägen, överlycklig!? MÅNS ZELMERLÖW KOLLA PÅ MIG I TYP 5 MINUTER!? ÖVERLYCKLIG, HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGGT!? Aja, skriver mer sen! Peace!


sushi!?

Skrivet 2011-10-13 Klockan 18:54:09

Hej, nu är jag i skolan.... SKOLAN PÅ KVÄLLEN!? Yes, är i skolan och käka lite mat, åt sushi. Mums! Efter det tog jag en lite rökpause! Så nu sitter jag och vänta på att ska gå på Göta lejon. Men först har vi köpa lite godis och så. Skriver med i pausen! Peace!


Listen to you heart...

Skrivet 2011-10-13 Klockan 16:36:01

Tjoo, förlåt att jag inte att jag inte har bloggat men det har varit lite problem med blogg.se... Men jag misstänker att det är Amandas dator som fuckar! Mohahahahhahaha, vad taskig jag är!
Jaja, vad hände igår? Näää, inte så mycket jag var i skolan och gyma! Jag känner mig fett duktig! Jag gjorde 50 situps och 20 armhävningar! Men jag träna bara typ mage och armar igår för jag funderar på att springa i helgen... Men den här gången donk inte snubbla, hihihi!
Hade samtal igår också och då snacka vi om mitt hjärta och det kanske är för att jag stressar för mycket eller att jag har mycket känslor inom mig som jag inte får ut... Jag kan aldrig t.ex. gråta eller bli riktigt arg så jag kan fucka ur längre... Men vad vet jag, ska snart på BUP-möte snart och kolla upp det. Sen så åkte jag till Solna och så träffa jag helt random Blåbär där och han skulle också "gå" till Amanda men vi tog bussen ist och då tyckte han att jag var super lat! Men vadå orkar inte gå upp för trapporna... Hehe, lat! Sen tagga vi till orten och lata oss lite och så!
Idag då? Jag har typ sovit hos Amanda hela dan för att jag hade ingen skola idag för jag ska på Romeo & Julia musikalen!!! Skolan bjuder och vi kommer sitta på andra eller tredje raden! Yes, kommer nästa kunna ta på Måns Zelmerlöw! Det är han som spelar Romeo! Men nu måste jag skynda mig att fixa mig och lite så för jag helt nyvaken ut! I'm out, peace!
Hmmm... Porr?


Ledsen chey!

Skrivet 2011-10-12 Klockan 08:37:41

Tjoo, nu sitter jag på bussen påväg till Solna station. Usch, ska till skola! Men jaja... Det är ju gym på schemat! Då ska vi träna lite, LOVE! Sen får vi se om orkar göra något sen. Sen ska jag dräpa dig Mumin för du inte kommer till Sverige! Ledsen chey, saknar dig ju... Peace...


Nu ska jag sova!

Skrivet 2011-10-12 Klockan 00:27:13

Bild ifrån bowlingen ifrån förra tisdag!


I'm overborad!

Skrivet 2011-10-11 Klockan 23:56:45



I'm overborad and I need your love, pull me up!
I can't swim on my own, it's to much!
Feels like I'm drowning without your love...
So throw yourself out to me, my lifesaver!


Sliten tjej..

Skrivet 2011-10-11 Klockan 22:38:24

Tjoo, nu sitter jag här och skypar med Mumin (Macke) och käkar chocklad och dricker cola! Yes, jag är nyttig vad snackar ni om?! När jag kom hem så var jag så trött så jag sov i två timmar, he he! Sen vaknar jag av att Sussie kom hem och då åt jag. Efter jag hade ätit så städa jag medans jag prata med Mumin i skype. När jag hade städat klar så tog jag en cigg för det hade jag faktiskt förtjänat! Tycker jag iallafall, nu har jag inte ont vid bröstet, kan ju vara för att jag har lugnat ner mig eller vad vet jag.
Imon så ska jag gyma, eller iaf lite det får vi se om jag har ont i bröstet eller inte! Men efter skolan ska jag iallafall träffa Amanda och så får vi se vad som händer och vem vi ska träffa det kan jag prata med om då, peace!


I thinking what the hell!!??

Skrivet 2011-10-11 Klockan 15:46:09

Hejsan, allesammans! Nu sitter jag på tuben påväg hemåt, har börjar får i bröstet så jag vill inte överlasta det så då blir det en hemmadag då... Men idag så har jag haft en ganska vanlig skoldag! Först idag så hade jag lite lektioner och sen satt jag och sticka lite. Efter det så hade jag lunch och då kom Lizette och vi tog en cigarett tillsammans sen var det typ inget att göra på lektionen så jag fick sticka vidare. Efter skolan tog jag sällskap med Sandra och Felicia till Slussen. Så ja, nu så sitter jag på tuben då, skriver när jag kommer hem, peace!


Vilken underbar natt!

Skrivet 2011-10-11 Klockan 07:42:35

Go'morgon alla bloggläsare! Inatt sov jag som en björn som hade gått i idde!
Men jag blogga inget igår så jag ska skriva lite om det:
Var i skolan först och sen så tagga jag till Amanda och då hade jag med min stickade halsduk som jag blev klar med hos Amanda. Sen var vi där ett tag sedan tagga vi till Ogge och kollade på roliga klipp på random och även gamla klipp på mig och Amanda. Sen åkte vi mot Bromma vid kl. 19. För Amanda var tvungen att äta hemma och då tagga jag och så hem. Så kom jag hem och skulle starta datan (som låg vid sängen) och så somna jag. Somna vid 21-22 fett skönt!
Vad händet idag då?:
På tisdagar brukar jag ha utedag med skolan (haha, det låter nästan som jag går på dagis, hehe!)... Men idag blir det inte så för på torsdag ska vi gå på musikalen Romeo & Julia, det ska bli kul. Och då är jag ledig på dagen på torsdag och ska vara i skolan kl. 17:30! Jaja, nu ska vi prata om idag... Ska till skolan... Sen får vi se hur mycket jag orka och så vidare för jag glömde och berätta för er om i förr igår och igår att jag fick problem med mitt hjärta så jag kunde typ inte andas och det blev jobbigare när jag blev stressade eller så. Men skit nu måste jag börja göra mig i ordning! Peace!
Såhär ser min halsduk ut!


Ni vill veta men det får ni inte än!

Skrivet 2011-10-10 Klockan 08:52:42

Go'morgon, då var det måndag igen då... Usch... I don't like it! Jaja, men är skit trött för jag satt och prata med Angelo och Jiimpa i skype till kl. 2!!!! Fick typ inte min skönhet sömn! Men sitter på tuben påväg till skolan, hatar mitt jävla ADHD-piller för jag mår så jävla illa nu så jag vill bara spy! Inte kul! Vad händer idag? Vet inte än för jag vet inte om jag ska sola för kanske ska spara pengar till något annat. Haha, nu blir ni nyfikna! Nej, ni får se vad det blir för det är inte säkert än! Men ni får veta det snart om jag inte håller ut på det, peace!


Äntligen hemma...

Skrivet 2011-10-09 Klockan 19:53:24

Tjoo, nu har jag typ varit hemma i 2 timmar men har fixat lite saker och ting! Så nu känner jag mig jätte fresh! För att jag har haft ansiktsmask, hårinpackning och rakat mig (he he he). Ska smörja in mig i kräm snart och skypea lite! Vi får ju se vad kvällen har att bjuda på! Peace!


Tabbe!!

Skrivet 2011-10-09 Klockan 14:37:07

Hej, nu har vi joggat klar! Sitter här helt utslagna! Haha, gjorde värsta tabben! Jag snubbla på en sten så jag ramla rakt framåt, jaja! Men nu ska vi snart börja rulla, jag bloggar mer sen, peace!


Ut och jogga!

Skrivet 2011-10-09 Klockan 12:12:55

Tjooo, nu har jag vaknat till! Ska snart ut och jogga med Ogge och Amanda i Grimsta spåret, vi får se hur det går. Det är ju mer eller mindre bara uppförsbackar. Men går säkert bra. Men nu står Amanda och skramlar med nycklarna, så jag tror hon börjar bli lite raslös och vill springa snart!
Jaja, nu ska jag bara fixa det sista sen blir det att jogga, Peace!


Trööött!

Skrivet 2011-10-09 Klockan 03:12:23

Hej, det har varit en dålig uppdatering idag! Men jaja, ni får nöjda er med det som blir...
Jag och Amanda åkte till Vällingby idag så träffa vi Blåbär och Kim, var med dom och chillade lite. Hände inte så mycket. Sen åkte vi tillbaks hem för att det var kallt och så vidare. Då tog jag lite bilder till headern och lite mobbade bilder med Amanda.
Men nu ska jag ficka mig till sömns. Bloggar när jag vaknar!
I'm out, peace!
P.s Blev jätte nöjd med header och allt, du att man har en vän som Amanda som är duktig på sånt!


All for you <3

Skrivet 2011-10-09 Klockan 02:24:03


Cha cha! Amanda hääär. Fixat Sarahs design nu!
Love you <33
// SOERE.myshowroom.se


Bakis!

Skrivet 2011-10-08 Klockan 18:09:26

Go'eftermiddag! Drack en hel del igår. Vi åkte till Brommaplan för vi skulle till Vällingby och blev jag lite lullig på bussen. Så när jag stod parongen och så satte jag på en låt och så börja jag dansa sen kommer tuben som ska in mot stan, då kliver det av några killar från min gamla skola och klass, JAG SKÄMDE UT MIG TOTALT! För jag fortsätte dansa! Hahah, det var så pinsamt! Men sen så träffa vi Kostas sen så följde vi med han till Vällingby skolan och satt och söp med dom lite. Haha, lite tattit men det vi hade kul iaf!
Vakna jävligt sent idag vakna typ 4 på eftermiddag! Jajaj, nu måste jag skynda mig innan Amanda får hets! Får se vad som händer senare!
Peace out!
Gammal bild!


UTGÅNG!

Skrivet 2011-10-07 Klockan 23:04:39

Tjoo, nu taggar jag ute med Amanda. Bättre sent än aldrig eller hur? Så japp, hinka står på schemat! Vet inte vart men annars blir väl det ute.
Peace!


Ändrade planer!

Skrivet 2011-10-07 Klockan 18:28:09

Tjenare! Nu är jag hemma och har precis ätit, ska duscha snart och packa för jag ändra lite planer... Jag ska nämligen hem till Amanda nu för att jag ska sova där. Hon ville träffa någon och alla var upptagna så då ställde jag upp som vän och träffar henne. Så ikväll ska hon och jag ha en myskväll med ansiktmask, kolla film och så tar jag med en Cola för jag var på ÖB idag och handla lite. Så får vi se sen om någon har lust att se, ska kolla runt lite. Men ha det bra!
Peace!
Min goda frukost imorse!


Sola solarium, skit bra ställe och billigt dessutom!


Inköp idag! Cola, ansiktmask, anti-fin-medel och hårinpackning!


Cash & blingbling!

Skrivet 2011-10-07 Klockan 13:00:57

Hej, nu blir det en lite snabb mobilblogg. Har precis slutat skolan och fått mina cash. Så nu är jag pågår till Sumpan och ska sola lite. Det ska bli så skönt! Jaja, bloggar lite mer när jag kommer hem. Peace!


It's friday!

Skrivet 2011-10-07 Klockan 07:32:43

Go'morgon!
Yes, äntligen fredag! Slutar kl. 1 och får cash! Idag hade jag tänkt mig att skämma bort mig själv lite för jag tycker att jag behöver lite ompyssling! Så jag ska väl köpa någon ansiktmask och lite godis och självklart ska jag ta och sola solarium! Jag börjar bli kritvit igen!

Nu ska jag fixa mig det sista!
Peace!
David Guetta – Sweat (David Guetta & Afrojack) [Dubstep Remix]


Duktigt, Sarah, duktigt...

Skrivet 2011-10-06 Klockan 17:24:38

Nämen hej!
Nu sitter jag hemma och bloggar, börja städa lite smått och ska forstätta lite nu då. Men innan jag kom hem åkte jag buss och så gjorde jag värsta tabben! Ehh, jag skulle ta en liten tupplur på bussen för jag var så jävla trött och då så missa jag min hållplats.... Då tänkte jag duktigt, sarah... Jaja, så jag fick en lite längre promenad i spöregnet... Men som tur är ju det inte så långt.
Men nu måste jag ta tag i det här sen blir det att ta något mellanmål.
Peace!
Hahah, ja, det är som ute på landet!
Men jag tycket det blev en vacker bild!
Min vante som jag hade gjort idag!
Beskrivning kommer komma när andra vanten är klar...


Klara mig på egen hand?

Skrivet 2011-10-06 Klockan 15:54:43

Är det så att jag är en som klarar på egen hand? I min synvinkel tycker jag inte det. Jag burkar vilja ha ett förhållande eller oftas vara med polare. Men enligt min psykolog på min skola tycker hon så som jag har berättat för mig. Hon sa det idag att hon har aldrig sätt mig ledsen eller så att jag har hållt det inom mig. Jag tycker inte att det är så men det är kanske för det är jag som vet hur jag själv mår... Har ni sätt hur jag mår när jag är ute med vännerna? Vissa vet ju eftersom jag pratar om mina känslor med dom men er som jag inte pratar med, ser ni det? Men nu kan jag säga det jag mår mycket, mycket bättre. Men jaja, jag börja låta lite depig. Men ska snart på bussen hem, peace...


Allt för att slippa

Skrivet 2011-10-06 Klockan 11:12:51

Hej, nu är man i skolan och tråkar! Som rubriken precis säger "allt för att slippa". Försöker göra så jag slipper matten nu så jag låste in mig på en av toaletterna och blogg. Haha, fyfan vad sjukt egentligen! Jaja, jag har glömt att berätta det med jag har hållt på med att virka vantar och jag är snart klar med ena får se bild när jag kommer hem. Har jag bara en lektion till innan lunch fett skönt en lång rast sen. Men ska plocka ihop mina matteböcker nu, peace!


Varför finns det ingen app till andriodmobiltelefon för!?

Skrivet 2011-10-06 Klockan 08:37:02

Go'morgon, vakna för typ en timme sen så jag hann inte att fixa mig... Jaja, sen blir jag så jävla lak! Varför finns det en blogg.se app bara till iphone och inte andriod! Men hoppas det kommer. Men nu står jag och väntar på tuben. Peace!


Krall!

Skrivet 2011-10-05 Klockan 19:11:46

Tjoo, sötnosar!

Idag så åkte jag till Brommaplan för att ta tuben, men då stanna jag mitt framför Blåbär så vi började snacka lite så fråga han om jag skulle med tuben. Då sa jag att jag skiter i det för jag kan ju ändå ta pendeln ifrån Solna. Så då fick jag sällskap dit. Sen gick jag till pendeln och han gick till skolan. Sen kom han dit för han hade idrott så han var på "promenad". Det var såna förseningar så vi möte Amanda på vägen för att hon skulle också till Södra Station. Så jag fick sällskap dit. Kom ju rätt så försenad så jag hade inte första lekton (he he he he!).

Innan lunch så gick jag, Sandra och Felicia och tränna lite på gymet. Tränna inte så mycket ben efter som att jag sprang ju igår och så. Träna armarna, för jag ska bli krallig! Hahaha, nja, inte överdrivet då! Men lite iaf. Det var så jävla nice att träna, blir glad. Haha, det är lite stört men det blir nästan alltid så!

Sen efter skolan följde jag med Natalie till skomackarn för hon skulle hämta sin ballerina som hade gått sönder lite. Sen så åkte tog vi sällskap på tuben, snacka lite om livet och lite så. Sen så åkte jag hem med snabbussen. Gud, vad jag älskar att den finns!!!

Har precis ätit och nu får jag se vad jag hittar på.

Bye, Bitches!

Vad vill du mitt liv? Har du inte fattat att jag har dissat dig? Tagga!


Everybody Hurts

Skrivet 2011-10-05 Klockan 07:32:42

Go'morgon!

Ja, jag vaknar väl digt tidigt men jag ska ända ifrån Svartsjö ända till Södermalm. Men jaja, vad händer idag? Ja, först blir det väl att gyma sen funderar jag på att åka hem och lägga ner mig i sen och blogg, kolla film, skypea m.m. Jaja, nu är det lite brottom! Vi hörs!
Avril Lavigne – Everybody Hurts


Du lever bara en gång, Du är den ända som vet hur du ska leva.

Skrivet 2011-10-05 Klockan 00:45:56

Go'kväll, alla underbara som har den tiden sitta och läsa min blogg!

Hänt ikväll då? Var i Grimsta med Ekman, Haydar, Ogge, Amanda och Gunnar. Ekman, Ogge och Haydar små tränna på ute gymmet. Rätt så trist sen skulle alla jogga förutom jag, Haydar och Amanda. Dom jogga runt ängen vid Grimsta skogen, ville också jogga men hade inte rätt kläder för det... Men sen kom alla tillbaks så jag och Ogge sprang en runda. Ogge halka efter och så ibland. Sen kommer vi tillbaks till dom andra helt trasiga och typ garvade. Haha, jag är får någon kick att grava när jag har trännat och så. Mår väl bättre psykiskt också. Men sen ville Amanda också springa så jag och Ogge sprang ett varv till. Seg som Amanda var och orka inte hela tiden så gick vi det mesta... Men jag är förvånad att hon orkade! Gooo girl! Det ska vi fortsätta med! Så jag, Ogge och Amanda börja jogga i Grimsta spåren i Grimsta skogen! Men sen tog jag sista bussen hem, var så trött så jag sov nästan hela resan. Duscha jag och nu sitter jag och käka medans jag blogg!
Måste sova och packa ska tränna på gymet med skolan imon! Hårda tag!

Peace, I'm out!
Noice – Du lever bara en gång


Ny blogg, nya möjligheter!

Skrivet 2011-10-04 Klockan 17:20:22

Tjoo, min blogg ser inte så bra. Men ska sätta Amanda i arbete så hon kan fixa min blogg. Fixa nu en blogg för jag tänkte att jag uppdaderar hela tiden på Facebook och det blir en blogg... Då kan man liksom göra det på en blogg ist!

Just nu sitter jag hemma hos Amanda i Solna och chillar galet medans Amanda och Blåbär brottas eller myser i sängen. Jag vet fan vad gör dom gör. Amanda tjatar på att mig och Blåbär att vi ska ut och träffa folk... Vi får se vem som orkar komma ut i det vackra höstvädret! Men jaja, nu ska jag fixa det sista innan Amanda dampar på mig. Eller som Amanda säger: "Jag får hetts!"

Peace, I'm out!

Blir så less på att folk som förstör sitt liv, sen kommer till mig och söker tröst och en röst...


RSS 2.0