Möte...

Skrivet 2011-11-21 Klockan 10:17:25

Hej, förlåt men jag bloggade inte igår men var så himla trött och sen hade jag en del att göra! :P Men imorse så var det bara att gå upp ifrån sängen så jag glömde helt enkelt bort min kläder som jag skulle ta med till second hand... Jag och Amanda skulle dit idag... Hon kommer typ få hets på, menmen... :(

Men nu sitter jag i skolan och väntar på att mina soc-tanter ska komma... Men även soc kan vara försenade! ;) Menmen... Jag bloggar mer sen, peace!


P.s Sandra hälsar: Tjatja, bloggen! ;)



Mums, mums...

Skrivet 2011-11-20 Klockan 17:22:19

Tjaa, nu har man fixat klart sig och käkat! :) Men nu har vi ett STORT problem... Om det är någon som vill träffas! :( Nu känner man sig verkligen forever alone, hahah! Men vi hittar säkert på något! Men kommer inte skriva något mer för än senare ikväll! Om det inte blir någon mobilblogg! Men det får vi se, gillar inte att mobilblogga så mycket. Men vi hörs, peace!


Besök gärna min lilla mosters blogg -------> http://juliaostlund.blogg.se/


Är i prinsessans blåa slott! :)

Skrivet 2011-11-20 Klockan 15:47:26

Hej, nu är vi hos Amanda igen! :) Hände inte så mycket i Vällingby men skulle dit igen och träffa Corre men det blev ändrade planer... Menmen, nu vet vi inte vad vi ska göra men det får vi väl se då! Eller hur? ;) Men har precis duchat så jag fixa håret lite snabbt och som sakt så får vi se vad som händer! :) Men skriver mer sen, peace!


En söt bild på min prinsessa! :)


Mot Vällingby!

Skrivet 2011-11-20 Klockan 13:07:00

Tjaa, blogga typ inget igår för jag orka typ inte... He he he! Men ska ta det lite kortfattat jag och Amanda träffade Jennie igår kväll och hade det jätte roligt hos hennes killes morsa! :) Killarna söp medans tjejerna var nyktra! ;) Menmen! Några som var där kände mitt ex... Dom är så dumma och bjuder dit han... :( Men iaf skrev vi en liten fin grej som man kan se på bilden! Hahahahahahah! Men nu får Amanda typ hets och säger att vi måste tagga såååååå jag har inget mer att säga! Joo, föresten ska vi till Vällingby för att Amanda ska sola och jag ska samtala lite med henne när hon ligger i solariumet! He he he... Vill också sola! Menmen... Skriver mer sen! Blir säkert en mobilblogg eller så! Peace!


Yes, jag går i ettan! ;) Hahha, i gymnasiet! :D


Nyvaken...

Skrivet 2011-11-19 Klockan 12:27:10

Tjaa, nu har jag och Amanda vakna och är typ helt döda... Hahah :P Men vi ska typ när som helst tagga till Östermalm igen och hämta bilderna! :) Men nu måste vi börja röra på oss men vi hörs snart igen! ;) Peace

Bild ifrån i veckan! :)



Hos Amanda igen! :)

Skrivet 2011-11-19 Klockan 01:52:46

Hej, det var ett lite tag nu... Men det blev inte bara att käka donken! :p Jag fick samtal av en gammal vän som jag inte har pratat med på typ ett år nu (iaf som det känns som)! Min gamla kära vän Jennie ringde mig när jag var på donken och hon undra om vi kunde ses! :D Så jag och Amanda beslöt oss för att träffa henne! :P Kul tyckte jag iaf! ;) Så hon möte oss vid en busshållplats vi Beckomberga och så gick vi en promenad med hennes killes hund vid gamla Beckombergas psyksjukhusområde och snacka en massa medans Amanda lekte med hunden! :) Sen så tagga vi hem till hennes killes mammas lägenhet och var där ett lite tag till typ 20 över 12! Men det var super trevlig och det kommer säkert mer tillfällen då vi kommer träffas! :) Hon bor ju ungefär med sin kille nära min skola så det lär och bli att man dra någon fika eller så! Men vi får väl se... Men är jätte trött så ska snart slagga! Men det som händer imon är att jag och Amanda ska tagga till Östermalm och hämta bilderna ifrån idag och sen träffa våran little friend... Men skriver mer imon, peace!

En gammal bild ifrån sommaren 2010! :)



Hem i orten igen!

Skrivet 2011-11-18 Klockan 21:20:11

Tjaa, nu sitter jag här vid Amandas datorn efter några timmars plåtade! ) Yes, det var riktigt kul bara av att kolla på när Blåbär och Amanda blev modeller för en dag (eller om man ska vara på pricken så är det för några timmar!)! :) Men iaf så blev Amanda så sockersöt! Och så fick vi se resultatet! Och jag måste bara säga det men... VAD FUCKING FINA BILDER PÅ AMANDA OCH BLÅBÄR! JAG SMÄLTE NÄR JAG SÅ BILDERNA PÅ DOM TILLSAMMAN!!!!! Men ni får se några dom imon! Jag och Amanda ska åka till Brommaplan och tjocka oss på Donken! Men skriver mer när vi kommer hem! Peace


Jag, Sari & Amanda


Min söta prinsessa! Love you, my BEST friend!


Söta kärleksparet! :)


Taggar till Östermalm nu! ;)

Skrivet 2011-11-18 Klockan 16:29:28

Tjaa, nu har jag diska och så! :) Så nu ska jag bara sminka mig lite snabbt och så ska vi dra. Men sen sitter vi och väntar på att Amandas feta pojkvän ska komma! Hahah, Blåbär skynda dig innan Amanda får hets! :( Men iaf, så ska jag inte fotas utan jag ska vara lite pressfotograf... ;) Nästa gång kanske det är min tur eller vad tycker ni? :) Ska fan höra med skolan om dom skulle kunna göra någon sån där grej! Varför inte liksom? ;) Menmen, nu måste jag fixa mig! Peace!


En liten bild som jag tog på tåget till Köping! ;)


Fixa sig lite! :)

Skrivet 2011-11-18 Klockan 15:12:34

Tjaa, nu är jag hos Amanda och har precis duschat och lite så! :) Ska föna håret lite snabbt sen blir det att hjälpa lite med disken! ;) Sen så ska jag fixa det sista på mig! Men ska fråga när Amanda är klar om hon kan röka en cigg med mig! Men får se om jag hiner och blogga innan jag taggar till Östermalm där Amanda ska bli plåtad! Annars blir det väl en snabb mobilblogg om jag pallar och har tekning! ;) Men måste stressa nu! Peace!

En liten sööt bild på mig och Amanda! ;) Vi bjuder på den!



Är så himla grym och byter skoldatorns startsida! ;)

Skrivet 2011-11-18 Klockan 11:31:57





Chilla galet i skolan! ;)

Skrivet 2011-11-18 Klockan 11:28:08

Tjaa, nu sitter jag här i skolan framför min favorit-skol-dator! :D Ska skriva lite kortfattat!! Jag har bara haft en lektion idag... Det var svenska så jag läste i min bok! Det är såååå sjukt spännande! :D Efter det så ska jag ha hemkunskap! Yeeeaaahhh! :) Det blir något med kycklig till lunch! :p När skolan är slut så ska jag möta upp Amanda och vi ska tagga till henne och chilla ett lite tag! Men skriver mer sen! Peace! :P



Mobbad bild, men jag bjuder på den! :p



Svar på fråga!

Skrivet 2011-11-18 Klockan 11:19:36



Svar: Tack att du tycker jag är galet snygg! :) Men visst, var är du någonstans då? Jag vill bara ligga men... Det går inte! ;) Synd, du kanske har lite tur nästa gång! Hahah! Men yes... Peace!


Only just a dream! :(

Skrivet 2011-11-18 Klockan 09:21:56

Tjoo, nu har jag och Amanda vaknat! Vi är skit trötta och orkar knappt röra på oss, he he! :P Men måste bara berätta att jag drömde världens mysigaste dröm men på samma sätt är den lika störd! :) Jag ska ta det kortfattat... Jag drömde att jag var på en konsert och såg Justin Bieber! Såhär stört! Men sen efter så börja tydligen han och jag på och det var jätte mysigt! Asso det är typ den första kändisen som jag någonsin har drömt om!!!

Aja, men måste skynda mig till skolan nu, peace! P.s skriver mer i skolan! ;)


Den här låten sjöng han till mig i drömmen!!! :D


Hemma... He he he, fast nja!

Skrivet 2011-11-18 Klockan 00:10:56

Tjaa, nu sitter jag hemma hos Amanda och käkar massa gottgott! :) Har varit hos Fehiim och spelat in en massa videos! Haha! Sen så chatrouletta vi, thihihihihiihihi! Sen så tagga vi hem! Ja, orkar inte för klara hur vi åkte för det blir för mycket! Men skola imon, så vi ska snart sova! Peace, inte mer skrivade i kväll!

Bild ifrån idag!



Mot fehiim!

Skrivet 2011-11-17 Klockan 20:39:43

Tjaa! :) Vaknade nästan precis och nu ska jag och Amanda tagga till Fehiim och chilla där! ;) Medans lilla Blåbär ska tagga hemåt! Men skriver mer sen! Peace! :)


Kommer ihåg, ta ingen skit!

Skrivet 2011-11-17 Klockan 17:05:06

Tjaa, sitter här hos Amanda framför data och snackar lite problem med min vän på fb medans blåbär och Amanda ligger och myser i sängen! :) Dom är så himla söta så man bara smälter! Yes, hon skulle inte modella idag så ska vara med henne idag! Yes, vad skönt! Jag som inte orkar vara hemma idag! :D Men skriver mer om det skulle hända något speciellt! :P Peace!

En festbild på mig och sötnosen Amanda!

Älskar dig, gumman och tack att du finns där!

Vårat band kommer aldrig att bryttas!



Sista lektionen då!?

Skrivet 2011-11-17 Klockan 14:02:04

Tjaaa, har ätit nu och så... Det var Sandra som hade gjort maten, skit gott! :D Sen snacka jag lite skit med henne och sen hade jag eng och det var nice! :) Så nu sitter jag här och ska snart ha min sista lektion! :P Efter skolan ska jag till Amanda! :) Men sskriver mer då! ;) Peace!


Ful bild ifrån igår! :P

P.s Mina finska kompisar kommer den 28 december! Det kommer vara såååååå himla kul! Ska försöka fira nyår med dom! :D :D



@ the school!

Skrivet 2011-11-17 Klockan 10:29:05

Tjaaa, chillar galet i skolan! ;) Jag har ätit frukost nu och så har jag haft konst! Då gjorde jag egen tvål! Bilder kommer ungfär om 2 dagar (då är om klara iaf)! Men snart är min rast slut så jag ska göra något annat också :P Skriver mer vid lunch, peace! :)







Hade lite tråkigt i skolan, he he he... :P



Go'mornig...

Skrivet 2011-11-17 Klockan 07:44:01

Hej, har inte sovit så bra inatt men jag är ändå utvilad! :) Men vakna vid 06:20 och gick nästa direkt upp och fixa mig... :p Men är helt klar nu och ska tagga till skolan! :) Efter skolan ska jag träffa Amanda en snabbis för hon ska låna mina finaste ögondel! Mina snygga klackskor! :D För hon ska modella idag. Men sen vet jag inte för se om någon vill se :) Jaja, vi hörs! Peace!

Jag skulle aldrig sagt hur mycket du betyder för mig...



Bookstavligen' går och lägger sig tidigt! :o

Skrivet 2011-11-16 Klockan 22:25:14

Tjaa, har inte skrivit något har inte pallat... :p Menmen, jag håller på att laddar ner Titanic! Blev så sugen på att se den :P Blev så himla trött så jag ska borsta tänderna och sen hoppa ner till sängs! Sarah är duktig idag! :D Yes, men vi får höras! Peace och go'natt!



Katy Perry - The one that got away

Skrivet 2011-11-16 Klockan 21:26:48



In another life I would be your girl
We keep all our promises, be us against the world
And in another life, I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away


So scared to dream in a world with no sunlight.

Skrivet 2011-11-16 Klockan 20:42:06

Tjatja, har kollat på film för någon timme sen. Så en av mina favorit filmer "Jag Saknar Dig". Den är så jävla fin så jag vet inte vad jag ska ta mig till! :) Efter det så käka jag en bit pizza sen ringde Martin mig och så snacka vi lite om mina problem... Det är skönt att ha någon som lyssnar på en i alla lägen som inte är upptagen. :) Men nu tror jag att ska skriva av mig lite på datorn! Men vi hörs sen, peace! :D

Gör som du vill men det kommer du ändå inte tjäna på.
Det ända som du kommer göra är att krossa mig i tusen bitar...


@ Home Now!

Skrivet 2011-11-16 Klockan 17:51:05

Tjooo, nu har jag kommit hem ifrån plugget då! ;) Yes... Pluggade bara 2 lektioner för jag pallade inte de andra och jag har mina anledningar men tänker inte skriva ut det i bloggen... Men jag sova dom andra lektionerna inte för att jag var trött men som sakt hade mina anledningar... :P Men nu är jag iaf hemma och ska försöka hitta på något kul! :D Det finns alltid något att göra men jag måste pigga ut mig själv i det hära tråkiga perioden på året! Eller har jag fel? ;) Men vi hörs snart igen, PEACE!



Go'morgon!

Skrivet 2011-11-16 Klockan 08:46:58

Tjatja! NU sitter jag här vid Amandas data och ska snart tagga till skolan! Klar fixade nu så hinner inte skriva så mycket! :p Men peace!



.

Skrivet 2011-11-16 Klockan 00:42:22

Tjatja! Har inte bloggat på ett bra tag nu för att jag har inte har haft sånt bra humör... :( Menmen... Jag var så jävla duktig idag och försov mig (igen) så jag missa skolan! Och idag skulle jag åka upp på Globen.. :( Fan då liksom! Men jag hade det trevligt hos Amanda också (sov där inatt!). :) Sen så kom Blåbär hit och så chilla vi med han den tagga han hem och då tagga vi till stan och träffa våran little friend! ;) Ojoj, vem kan det vara undrar man! ;) Sen tagga Amanda och jag hem igen till henne :) Och nu så har vi bara chillat galet! Men ska sova nu så jag inte missar skolan imon! Peace!


Kör en gammalbild!


Svara på en fråga!!

Skrivet 2011-11-15 Klockan 23:58:39

Yes, en ännu onödigare kommentar! Jajaj, men vad ska man säga... Ja, hann kanske inte gå och skita innan jag skulle blogga?! Och sen förstår jag också nu hur du ser ut när du skiter, "elin"... Isf tycker jag att du ser jävligt sexig ut, måste jag påstå! ;) Men, men... Kan någon komma med någon vettigare fråga? Snälla ist för att sånt här onödiga frågor... Men jaja, om man ska vara bloggare så måste man väl också svara på haters! Peace, lovers and haters!

 

Hmm... Jag tror jag måste gå och skita nu.... xD



Hemma i hooden!

Skrivet 2011-11-13 Klockan 19:30:19

Tja, har inte bloggat nu på ett tag! Förlåt för min dåliga uppdatering! :( Menmen... Jag sov hos Amanda inatt och så! :D Vakna kl. 2 och typ fixa mig snabbt och hjälpte jag Amanda med disken! Om man ska bli hemmafru så måste man lära sig någon gång? ;) Inte sant!? Sen så tagga jag hem... Så nu har jag käkat och duschat! :) Nu ska jag nog ta mig en varm choklad och installera The Sims 2, det var fett länge sen! Får se sen om jag orkar skriva något mer! :P Peace!



Är i Fehiim's hood?!

Skrivet 2011-11-12 Klockan 20:10:11

Tjatja! Har inte bloggat på ett tag nu... :/ Så jag tar en liten snabb mobilinägg... Igår så hände typ inget i skolan, jag sov och så fixa jag mina naglar :) Så nu har jag jätte fina lösnaglar! Sen tagga jag till Amanda och käka! :D Sen efter det åkte vi till Fehiim och träffade Alexandra och Johanna :) Efter det så taggar vi till chillkrök hos Ogge. Där träffa vi Adrian, Ogge och Lillanton! :) Mem det spåra lite ut igår... :/ Men var hemma hos Amanda kl. 6 på morgonen iaf! Sov där sen åkte jag, Fehiim och Johanna till Fehiim. :) Så vi har typ chillat hela dagen :p Men nu sitter vi här och kollar film och bara mysigt! ;) Men skriver något mer, peace! Förlåt för det igår... Visste intd vad jag höll på med :(


Mot skolan!

Skrivet 2011-11-11 Klockan 07:49:58

Tjaa, nu har jag fixa mig och så har jag ätit en macka och tagit en mugg med O'boy! :) Så snart ska jag dra och packa sen ska jag till skolan! :p Men bloggar mer sen ;) Peace!


Skit vad jag fick sov fast nej... :(

Skrivet 2011-11-11 Klockan 06:53:16

Go'morgon... Jag fick och kunde inte sova inatt... :( Men det som förvånar mig mest är att jag inte så himla trött. Aja, inatt har jag skypat med Amanda, Angelo och Jiiimpa (dom jag iaf kommer ihåg att jag har gjort det med). :)

Ska hjälpa Angelo på traven att bli en gnutta lite kändare (inte för att jag tror många läser mig, eftersom jag inte kan se det)! :) Inatt så skapa min underbara vän, Angelo en blogg! Thhihihih, så himla kul! :P Jag kan knappt tänka att han har skaffat en. Aja, men nu har han gjort det så nu uppmuntrar jag alla att läsa den! MEN HAN HAR INTE BETT MIG OM HJÄLP MEN TÄNKTE LIKSOM VARA SNÄLL OCH SÅ!
Min kära vän, Angelo!♥

Läs gärna han blogg---------------------> http://stigenurkriminalitet.myshowroom.se/



Läggdags! :(

Skrivet 2011-11-11 Klockan 03:09:08

Tjoo nu är det dags att gå och lägga sig! :p Är så jävla hortrött... Men det som händer imon är att jag ska till skolan sen så ska jag träffa Amanda sen är det överaskning ;) Hahah, it's topsecret! ;) Go'natt!


Hissar en bloggare! ;)

Skrivet 2011-11-11 Klockan 02:32:33

Tjoo, tänkte hissa en manlig bloggare! Han är väl känd på teve och är med på "Modelljakten" med Kenza Zouiten som är också bloggare! :D Dessutom har han vinnare av årets trendblogg 2011 & "Årets bästa klädda män", "Göteborg 2010" - Finest Awards & "Årets modeblogg", Årets nykomling 2010" - VeckoRevyn! :D Han brukar blogga inte bara om hans liv utan också semestrar, musik och mode! Han sjunger som en gud!
Vem är det..?:
Andreas Wijk!

Jag tycker att han verkar som en trevlig kille. :D Men han är så himla snygg också!! ;) Men har inte så mycket att säga men kommer följa han blogg! :)
Han blogg är -----------------> http://kanal5.se/web/guest/andreaswijk


Sant som det är skrivet :o

Skrivet 2011-11-10 Klockan 23:19:05



Mums... Varm O'boy! ^^

Skrivet 2011-11-10 Klockan 22:58:40

Hej igen, nu har jag tagit mig ett glas O'boy och satt mig ner för att fixa så jag har fått smileys! (y) Sen har jag även chattat med en heldel och så har jag läst om... En killbloggare men det skriver jag i nästa inlägg! ;) Men aja, skriver mer snart! :D


Måste ta hand om mig själv också!

Skrivet 2011-11-10 Klockan 21:51:11

Tjoo, har varit hemma ett bra tag nu! När jag kom hem så duscha jag och så gjorde jag lite ansiktsbehandling på mig själv. Så nu har jag babyansikte! ;) Så mysigt! Sen har jag ätit, jag åt pyttipanna (hemgjord!). Det är så jävla gott! Sen satt så skrev jag ett frågepapper som jag hade fått på posten och nu så sitter jag och chillar bara framför datorn... :P Men ska fixa lite O'boy och bloggen lite. Bloggar mer sen :)


Trötter...

Skrivet 2011-11-10 Klockan 16:26:54

Hej, har typ inte bloggat idag... Jag vakna kl. 13 typ och sen gick jag ner och köpte en liten chokladbit och en cola med Amanda. Sen softa vi framför teven så det är typ det som har hänt idag... Men Amanda ska snart tagga till Beckomberga och käka med hennes pappas tjej. Men jag pallar inte så mycket eftersom jag känner mig inte helt frisk i huvudet så jag tänkte åka hem och pyssla om mig själv. Men skriver mer när jag är hemma, peace!


Tänker på dig, Charlie!


Rip min kära gammel farfar, Charlie...♥

Skrivet 2011-11-09 Klockan 18:04:32

Tjenare, fick nästan precis reda på att min gammel farfar hade dött idag... Han dog av en kraftig hjärnbölding i sömns... Som min moster sa när min gammel farmor hade berätta för henne att det var så fint när han dog. Hon och han var själva i deras sov rum. Han blev 88år gammal. Han hade left ett bra och fint liv... Han hann även träffa sina barnbarns barn... Det är inte så många som har fått göra det... Så kära Charlie hoppas du kommer ha det underbart där i himmeln, vi kommer ses en dag men det kommer säkert ta ett tag... Vila nu i frid! Peace...

Karl-Axel, "Charlie", farfar, Östlund
1923-2011
♥R.I.P♥


Orka måste diska HELA disken för mig själv!

Skrivet 2011-11-09 Klockan 14:44:50

Tja, har inte hänt så mycket men har fixa lite på bloggen så det ser lite snyggare ut! Yippi! Nu ska jag snart äta lite fort sen måste jag diska en jävligt mycket disk för att inte Amandas pappa ska fucka ur på henne... Jag är fan för snäll ibland! Men snart kommer Blåbär hit, ska fan övertala han att hjälp mig lite för han tjej skull. Jaja, PEACE!



MEN DUKTIGT!

Skrivet 2011-11-09 Klockan 13:49:29

Go'morgon, nu sitter jag här och är nyvaken! Kul? Eller? Jag är ju så jävla duktig!? Jag vakna typ aldrig så jag vaknade nu och nu är det så jävla onödigt att gå till skolan... Yes, men drömde en sån konstig dröm! Haha, jag var tydligen i USA och där kunde man tydligen sola när det var månsken! Haha, man blev fett brun!



Sen drömde om nåt så underbart men den kommer föralltid och för evigt vara en dröm... Vad ska man göra det finns inte så mycket man kan göra... Jaja, peace!


Jag vill alltid göra rätt, men kommer aldrig bli perfekt!

Skrivet 2011-11-09 Klockan 00:20:06



"Förlåt för alla gånger då jag flippa ur för inget alls
Med is i blicken pusha tills du hade gråten i din hals
Fick dig och gråta men torkade dina tårar
Det är så sjukt jag fattar inte hur du orkade så länge"


Filmtime!

Skrivet 2011-11-09 Klockan 00:17:14

Tjenare allesammans! Taggade förut och träffa Fehiim och en massa. Ruuuligt! Sen så ringde vi Angelo och träffa han i Alvik och var där en stund. Måste bara berätta det... Vi stod och chillade utanför Donken i Alvik... Gissa vem som kom ut ifrån en bil några meter bort? E-TYPE! Hahah, så jävla stört! Menmen, sen tagga jag och Amanda hem till henne och gjorde en goooood och kladdig, kladdkaka! Men det var mumsigt och nu har vi bestämt oss för att lägga oss i sängen och glo sista delen av Harry Potter! Den är så grym så jag måste bara se den igen! Men jaja... Skriver inget mer idag! Skriver mer imon. Go'natt och peace!


Charlie the amstaff!


Utgång nu då!

Skrivet 2011-11-08 Klockan 18:33:59

Tjaa, har precis ätit och nu blir det utgång för mig och Amanda! Vi ska träffa lilla underbara Fehiim! Jippi! Idag har jag bestämt mig för att sova hos Amanda inatt så det blir mysigt! Men måste gå nu innan Amanda får hets! Peace!



Underbar låt!


Usch för kvinnovåldet!

Skrivet 2011-11-08 Klockan 17:51:03

Tjoo, har ju varit på Polismuseet idag och då var det en stor utställning och då handla det just om kvinnomisshandlet i hemmen! Tycker det är förskräkligt! Fick höra om då och nu tidens misshandel... Hände t.ex. om ett gammalt misshandel som slutade med mord. Så himla sjuka snubbar det finns! Säger inte att tjejer kan också misshandla sina killar för det händer det med... Det är också helt sinnesjuk... Men dom är säkert bara rädd att den dom älskar försvinner och m.m. Men det sjukaste är som jag tycker är att dom som misshandlar inte får det dom förtjänar... Dom får inget straff nästan och dom tjejerna som blir misshandlade får ingen beskydning knappt... Det är sjuk! Sen så jag också en video när killarna trycker ner och kränker tjejer till botten och dom vågar inte göra något. Så fel! Men vad ska man göra? Man kan inte göra så mycket! Men som jag tycker man borde göra om det skulle hända mig skulle jag först och främst vända mig till en vän som man vet förstår en och så vidare även om det är jobbigt! Nä, nu blir jag så frustrerad så jag pallar inte skriva mer... Peace!


Faan för er!


Har fått klagomål!

Skrivet 2011-11-08 Klockan 17:18:33

Hej på er! Har inte bloggat på ett tag nu så tänkte göra det nu! Hände inte så mycket igår... Men iaf idag så kom jag en timme tidigare än vad jag skulle vara i skolan så jag sov en timme och fixa frukost sen så hade jag två lektioner (som vanligt på tisdagar). Sen tagga vi till polismuseet. Fett intressant för det handla lite om kvinnomisshandel i hemmen förr och nu... Men det berätta jag mer om det sen i nästa inlägg! Fick pengar sen och köpte lite fika och tagga till Amanda. Så nu sitter jag här framför datorn och uppdaterar om vad som har hänt idag och så! Men som rubriken säger! Yes, jag har fått klagomål av min kära klasskamrat Sandra... Så nu ska jag uppdatera mer. Peace!

Bjuder på en lite mobbad bild...



Oj måste blogga!

Skrivet 2011-11-07 Klockan 00:54:57

Hej, nu har jag bestämt mig för att sätta mig ner för att blogga lite! Men orkar inte sitta och snacka om vad som har hänt på senaste tid eftersom det har bara varit en massa knas i huvudet... Vad ska man liksom säga man kan helt enkelt inte må bra hela tiden eller hur? Man måste må dåligt för att må bra eller hur? Det är så jag ser på det iallafall! Men whatever liksom! Haha, OMG! Börjar låta som jag är värsta fjorren som sitter och skriver. Jaja, vad ska man göra eller hur? Vad händer imon då? Joo, då börjar skolan igen och då kommer min svenska lärare tillbaks! Yes! Hon är ju typ bäst! För min andra lärare är fett dålig för att hon typ går och pratar i telefon mitt under lektionen och så! Helt störd, dessutom hör hon skit dålig! Då undrar man vad man har för jävla lärare... *Suck* Det ska ju går bra ändå! Sen så ska jag göra en sak men skriver inte ut det i bloggen, he he! Måste sova nu, skriver imon! Peace!
Älskar dig, broor!♥

♥David Guetta – Without You (feat. Usher)♥


RSS 2.0