Listen to you heart...

Skrivet 2011-10-13 Klockan 16:36:01

Tjoo, förlåt att jag inte att jag inte har bloggat men det har varit lite problem med blogg.se... Men jag misstänker att det är Amandas dator som fuckar! Mohahahahhahaha, vad taskig jag är!
Jaja, vad hände igår? Näää, inte så mycket jag var i skolan och gyma! Jag känner mig fett duktig! Jag gjorde 50 situps och 20 armhävningar! Men jag träna bara typ mage och armar igår för jag funderar på att springa i helgen... Men den här gången donk inte snubbla, hihihi!
Hade samtal igår också och då snacka vi om mitt hjärta och det kanske är för att jag stressar för mycket eller att jag har mycket känslor inom mig som jag inte får ut... Jag kan aldrig t.ex. gråta eller bli riktigt arg så jag kan fucka ur längre... Men vad vet jag, ska snart på BUP-möte snart och kolla upp det. Sen så åkte jag till Solna och så träffa jag helt random Blåbär där och han skulle också "gå" till Amanda men vi tog bussen ist och då tyckte han att jag var super lat! Men vadå orkar inte gå upp för trapporna... Hehe, lat! Sen tagga vi till orten och lata oss lite och så!
Idag då? Jag har typ sovit hos Amanda hela dan för att jag hade ingen skola idag för jag ska på Romeo & Julia musikalen!!! Skolan bjuder och vi kommer sitta på andra eller tredje raden! Yes, kommer nästa kunna ta på Måns Zelmerlöw! Det är han som spelar Romeo! Men nu måste jag skynda mig att fixa mig och lite så för jag helt nyvaken ut! I'm out, peace!
Hmmm... Porr?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0